Vill man vara med i distriktets varmbassängsträning är det snart dags att ansöka till kommande bassänggrupper.

Varmbassängträning

Anmälan görs skriftligt antingen per post eller på e-post
Anmälan skall vara kansliet tillhanda senast den 15 april.

Reumatikerdistriktet i Stockholms län
Kronobergsgatan 39
112 33 STOCKHOLM

I mitten på juni får du besked om vilken badgrupp du placerats i. Om man ej erbjudits plats hamnar man automatiskt på kölistan till det bad man sökt till. Förvärvsarbetare har förtur.

Alla som blir erbjudna plats har tillgång till platsen ett läsår (höst- och vårtermin), om man inte uppgivit något annat på ansökan. När läsåret är slut blir alla av med sina platser och man måste ansöka på nytt. Vi tar även emot ansökningar under terminens gång och fyller på de grupper som ej blivit fullsatta.
Ytterligare information lämnas av kansliet tel. 30 42 00

Terminsavgiften är följande för medlemmar i Reumatikerförbundet:

Hösttermin 480:- Vårtermin 660:- OBS! Terminsavgiften är bindande.

Höstterminen: Start sista veckan i augusti vecka 35, avslutning vecka 50.
Vårterminen: Start efter trettondagen vecka 2 och avslutning vecka 23.

Här kan du se tiderna för bassängträningar i distriktet