Så här hittar du på webbplatsen

Webbplatsen erbjuder ett antal metoder för att du kan hitta det du letar efter. Här får du veta mer hur det går till.

Menyer

Med hjälp av toppmenyn kan du navigera dig runt på webbplatsen. Desutom innehåller vissa sidor en lokalnavigation i vänsterkolumnen.

Sökfunktion

Om du vet vad du letar efter men inte kan hitta det så kan vår sökfunktion vara ett bra alternativ. Den hittar du längst upp i högra hörnet på alla sidor.

Webbkarta

Webbkartan fungerar som en innehållsförteckning över allt på webbplatsen. Ofta kan den vara en snabb hjälp att hitta det du letar efter. Du hittar länken till webbkartan längst upp på alla sidor.

Spårmärkning (brödsmulor)

För att göra det enklare för dig att veta var du är någonstans på vår webbplats använder vi oss av spårmärkning. För att visa på vilken nivå du befinner dig så visas ett spår längst upp. De utgör också länkar som går att klicka på om du vill backa bakåt i hierarkin.

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.