VI SÖKER FUNKTIONÄRER!

Reumatikerförbundet har i år ett samarbete med Apoteket AB i samband med artrosdagen den 1 juni.
Under denna dag pågår en ”Runda upp” kampanj i hela Sverige. Kunderna kan välja att runda upp köpesumman när de handlar på Apoteket och pengarna som kunderna väljer att skänka går till Reumatikerförbundet och ska öronmärkas till forskningsfinansiering.

Till denna dag behöver vi funktionärer som kan finnas på plats på två apotek i Stockholm och svara på frågor och "göra reklam" för vår organisation.

Apoteken det gäller är: Apotek CW Scheele, Klarabergsgatan 64, samt Apotek Falken, Karlaplan 13.

Som funktionär ska du kunna informera om artros, ge information och råd om träning med mera. Samt ge information om Reumatikerförbundet.
Det kommer finnas möjlighet för personer som besöker apoteken att testa sin handstyrka kostnadsfritt.

Vi behöver täcka upp mellan klockan 10.00-15.00 på de båda apoteken. Det går bra att stå en, två eller flera timmars pass. Gärna två och två, men även tre personer går bra.

När du anmält dig som funktionär kommer du få mer information av distriktskansliet.

Undrar ni något redan nu, hör ni av er till: eller till 08-30 42 00.

Med vänliga hälsningar,
Reumatikerdistriktet i Stockholms län