Internationella Reumatikerdagen

VÄLKOMNA PÅ INTERNATIONELLA REUMATIKERDAGEN 12 OKTOBER

Öppen mottagning på Reumatologmottagningen på KS i Huddinge.
Gratis för alla, men först till kvarn! 

För sjätte året i rad anordnar Reumatikerdistriktet i Stockholms län tillsammans med reumatologer och sjuksköterskor på Karolinska Universitetssjukhuset en öppen mottagning för allmänheten på reumatologmottagningen under Internationella Reumatikerdagen.


Årets tema är ”ont i lederna”. Du som har nytillkomna oklara ledbesvär med svullnad, smärta och/eller morgonstelhet i fingrar, händer eller handleder kom till oss. På plats får du möjlighet att träffa en reumatologspecialist som undersöker dina händer. Om misstanke på reumatisk sjukdom finns kommer även en ultraljudsundersökning att utföras. Arbetsterapeut, fysioterapeut och reuma-sjuksköterska finns också på plats.

Vi vill att du hemma fyller i det webbaserade frågeformuläret ”Ont i lederna”, se länken nedan och gärna skriver ut ditt resultat som du tar med dig på ett papper.
http://reumatiskt.se/ontilederna/
På plats finns även representanter från Reumatikerdistriktet i Stockholms län för att informera om vår verksamhet och svara på frågor.  

*Adressen är: Reumatologmottagningen R62, Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge (patientinformationen i huvudentrén kommer kunna hänvisa dig rätt)
Buss: Hållplatsen utanför huvudentrén heter Huddinge sjukhus.
Pendeltåg: Närmaste pendeltågstation är Flemingsberg. Därifrån går buss 704 eller 713 till sjukhuset, om du inte kan/vill gå (cirka 500 meter).

OBS! Flera byggprojekt pågår på sjukhusområdet. Detta påverkar framkomligheten för dig och parkeringsmöjligheten om du åker bil. Tänk därför på att ha god tidsmarginal när du ska besöka sjukhuset.   

 

  

Vill du veta mer om reumatism? Besök gärna Forskningsdagen söndagen den 15:e oktober kl. 13:00-15:30 på Centrum för reumatologi. Gratis föreläsningar!
Reumatikerförbundet och Reumatikerdistriktet i Stockholms län finns på plats.
Se mer information på www.reumatikerforbundet.org eller på Facebook.   

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.