Utbildning för Reumatikerföreningarnas diagnosombud

Datum: 20 september

Tid: kl. 10:00-16:00

Plats: Distriktskansliet, Kronobergsgatan 39

Lena Ridemar, distriktsstyrelsens vice ordförande och ombudsman på HSO kommer att hålla i utbildningen som syftar till att du som diagnosombud för din Reumatikerförening ska få:

- En inblick i vad det innebär att vara diagnosombud
- Exempel på olika arbetsmetoder att använda sig av
- Och hur ett samarbete med din föreningsstyrelse ska utvecklas

Sista anmälningsdag: 8 september. Vid anmälan uppge om du har behov av särskild kost.

Anmälningar görs till kansliet på telefon: 08-30 42 00 eller epost:

Alla föreläsningar och aktiviteter är gratis för medlemmar i Reumatikerförbundet och kostar 100 kronor i avgift för icke-medlemmar. Att bli familjemedlem kostar 100 kronor.