"Brottsförebyggande verksamhet hos reumatiker - Diagnos och behandling av osteoporos (benskörhet) hos personer med reumatisk sjukdom"

Reumatikerdistriktet i Stockholms län anordnar en storföreläsning om Osteoporos (benskörhet) i Söderort!

Datum: 30 januari Plats: Folkets Hus Huddinge, Sjödalstorget 1, 141 47 Huddinge Tid: kl 18:00-20:00

Mats Palmér, Överläkare endokrinologi på Karolinska Universitetssjukhuset, föreläser om Brottsförebyggande verksamhet hos reumatiker -  Diagnos och behandling av osteoporos (benskörhet) hos personer med reumatisk sjukdom.

Anmälan görs till kansliet på telefon: 08-30 42 00 eller epost:  , senast den 24 januari 2014.

Föreläsningar är gratis för medlemmar i Reumatikerförbundet och kostar 50 kronor i avgift för icke-medlemmar.