Två stycken finns till utlåning

Rollups finns att låna från Reumatikerdistriktet

Reumatikerdistriktets kansli har fem stycken rollups för Reumatikerföreningarna att låna när de vill, till diverse tillställningar i Reumatikerförbundets regi!

De är cirka två meter långa, lätta att rulla up och väl synliga, att ha till diverse tillställningar i Reumatikerförbundets regi. Det finns två stycken ”Danssko”, två stycken ”Hand” och en ”Känga”, se bilder ovan.

Hör av er till kansliet om när, hur många och till vad ni vill låna dem så ska vi ordna så att de finns tillgängliga för er här på kansliet!