Öppet hus på Reumatologmottagningen i Solna

Datum:10 oktober

Tid: kl. 09:00-12:00

Plats: Reumatologmottagningen i Solna, Hus D2, plan 00, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna

För att uppmärksamma den Internationella reumatikerdagen den 12:e oktober så anordnar Reumatologen på Karolinska Universitetssjukhuset Solna och Reumatikerdistriktet i Stockholms län ett öppet hus på Reumatologiska mottagningen den 10:e oktober på förmiddagen.

 

Öppet Hus Karolinska,
Fredag förmiddag kl 9-12 den 10 oktober, Reumatologmottagningen (D1:00) Karolinska Universitetssjukhuset Solna.

Du som har nytillkomna oklara ledbesvär med svullnad, smärta och/eller morgonstelhet i fingrar, händer eller handleder kom till oss kl 9:00 eller 10:00 eller 11:00 denna dag och svara på frågor i ett nyframtaget datorprogram som screenar om du möjligen kan ha en reumatisk inflammatorisk sjukdom såsom ledgångsreumatism eller psoriasis-artrit. Därefter får du träffa en reumatologspecialist som undersöker dina händer. Om misstanke på reumatisk sjukdom finns kommer även en ultraljudsundersökning att utföras. Även arbetsterapeut och reuma-sjuksköterska finns på plats liksom Lokala Reumatikerförbundet i Stockholmsdistriktet.

Välkommen!

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.