Träna i bassäng i Södertälje i höst

Ny bassängträning i Södertälje i höst

Under hösten kommer Reumatikerdistriktet Stockholm att dra igång bassängträning för medlemmarna i Södertälje! Vi kommer att hålla till hos Vattenhuset Södertälje-Saltskog.

Det kommer att vara två grupper på måndagkvällar kl 17.00 och 17.45. Terminen kommer att starta så fort vi fyllt grupperna och hittat en sjukgymnast/fysioterapeut.

Se gärna vår hemsida https://stockholm.reumatikerforbundet.org/varmbassangstraning/ för information om distriktets varmbassängträning.

Välkommen med din ansökan!

Det går bra att maila in den  eller via post

Reumatikerdistriktet i Stockholms län

Kronobergsgatan 39

Vi nås på telefon 08-30 42 00 för frågor.