Medlemsregisterkurs för Reumatikerföreningarnas medlemregisteransvariga/administratörer

Datum: 21 oktober

Tid: kl. 10:00-16:00

Plats: HyrData, Furusundsgatan 21

Carina Eriksson från Reumatikerförbundet kommer att undervisa om alla funktionerna i medlemsregistret och hur man bäst kan nyttja dessa. Inför utbildningen vill vi gärna att de som anmäler sig gör följande innan kursstarten:

- Logga in och skriv ut manualen (om inloggningen inte fungerar blir det svårt att fixa på plats)
- Sammanställ gärna frågeställningar inför kursen, så hinner vi förbereda
- Särskilda önskemål, se ovan

Sista anmälningsdag: 6 oktober. Vid anmälan uppge om du har behov av särskild kost

Anmälningar görs till kansliet på telefon: 08-30 42 00 eller epost:

Alla föreläsningar och aktiviteter är gratis för medlemmar i Reumatikerförbundet och kostar 100 kronor i avgift för icke-medlemmar. Att bli familjemedlem kostar 100 kronor.