Medlemserbjudande Seniortandvården

Reumatikerförbundets medlemmar i Stockholms län erhåller rabatt på Seniortandvården i Sollentuna!

Erbjudandet utgör 50 % i rabatt på en tandläkarundersökning eller tandhygienistbehandling vid ens första besök och som ny kund hos dem. Tryck på läs mer för mer information om Seniortandvården och hur du nyttjar medlemserbjudandet!

Seniortandvården är en modern, handikappanpassad klinik. Vår målgrupp är främst patienter över 65 år men alla vuxna är välkomna.

Vår målsättning är att all behandling sker i lugn, harmonisk miljö och att du känner dig delaktig i behandlingen.

Seniortandvården ser till att du får det Tandvårdsstöd som du har rätt till. Som reumatiker kan man ha förhöjt tandvårdsbehov och man kan i vissa fall vara berättigad till ett särskilt tandvårdsbidrag. Vi hjälper dig med information kring detta vid ditt besök.

Vårt team har lång erfarenhet att utföra alla slags tandbehandlingar på dig som är frisk, skör, sjuk eller tandvårdsrädd. Du får under behandlingen ligga i en skön behandlingsstol med tempurkuddar för nacke och rygg. Kliniken är fullt utrustad.

Vi ger dig personliga tips och råd om hur du ska sköta dina tänder och visar dig vilka munvårdsprodukter som kan hjälpa just dig utifrån dina behov.

Välkommen att boka!

Vid bokning uppge Medlemserbjudande Reumatiker Stockholm.

 

Seniortandvården
Sollentuna Centrum plan 4
Sollentunavägen 163 C
Telefon: 08-242090
e-post:
www.seniortandvarden.se

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.