Kebo Care AB

Medlemsrabatt på Kebo Care AB

Reumatikerförbundets medlemmar i Stockholms län erhåller 12,5 % rabatt på Kebo Cares breda sortiment av friskvårds och rehabiliteringsprodukter. Här finns allt från bollar, olika handtränare, kuddar, gymnastikmattor, arm-/bentränare till motionscyklar och träningsmaskiner.

Beställ på Kebo Cares hemsida, ange ditt medlemsmsnummer så får du rabatten. Varorna kan antingen hämtas på Englundavägen 13 i Solna (beställ någon dag innan) eller, mot fraktkostnad, fås levererad med DHL Servicepoint. Du får ett SMS:s när varorna finns på närmaste utlämningsställe.
Besök www.kebocare.se