Medlemsrabatt på Ekängen Pensionat, Gotland

Reumatikerförbundets medlemmar i Stockholms län erhåller 10-30 % rabatt på Ekängen Pensionat. Alla medlemmar får 10% rabatt om man stannar minst en natt. Stannar man en vecka så får man 20 % rabatt och om man stannar mer än tio dagar får man 30% rabatt.

För att nyttja denna rabatt ringer ni till 0498 29 00 70 eller 0707181053 eller skickar ett mail till . Uppge vid bokning att ni är medlem i Reumatikerdistriktet i Stockholms län.

Ekängen är ett pensionat som är tillgänglighetsanpassat, men även anpassat för människor med andra funktionsnedsättningar.

Ekängen Pensionat, ligger i Gotland, Garda, omringad av vackra grönområden och med endast tio minuter till havet.
Vi har 32 rum och 4 lägenheter för uthyrning som tillgodoser våra gästers önskemål oberoende om man har rörelsehinder eller andra problem.

För mer information om priser, rum osv. kan ni besöka vår hemsida, http://www.ekangengotland.se/ och ni når oss på telefon: 070-718 10 53

Med vänliga hälsningar Ekängen Pensionat

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.