Medlemsrabatt på Ekängen Pensionat, Gotland

Reumatikerförbundets medlemmar i Stockholms län erhåller 10-30 % rabatt på Ekängen Pensionat. Alla medlemmar får 10% rabatt om man stannar minst en natt. Stannar man en vecka så får man 20 % rabatt och om man stannar mer än tio dagar får man 30% rabatt.

För att nyttja denna rabatt ringer ni till 0498 29 00 70 eller 0707181053 eller skickar ett mail till . Uppge vid bokning att ni är medlem i Reumatikerdistriktet i Stockholms län.

Ekängen är ett pensionat som är tillgänglighetsanpassat, men även anpassat för människor med andra funktionsnedsättningar.

Ekängen Pensionat, ligger i Gotland, Garda, omringad av vackra grönområden och med endast tio minuter till havet.
Vi har 32 rum och 4 lägenheter för uthyrning som tillgodoser våra gästers önskemål oberoende om man har rörelsehinder eller andra problem.

För mer information om priser, rum osv. kan ni besöka vår hemsida, http://www.ekangengotland.se/ och ni når oss på telefon: 070-718 10 53

Med vänliga hälsningar Ekängen Pensionat