Annika Hässler

Medlemskväll Stockholms Vattengymnastik!

På kvällen den 6.e november anordnade distriktet i samarbete med Stockholms Vattengymnastik en medlemskväll för ett 40-tal nya och gamla medlemmar.

Kvällen inleddes med en föreläsning av sjukgymnast Sara Stråt, Danderyds sjukhus. Träning i varmbassäng är en mycket lämplig form för de allra flesta reumatiker för att öka både rörlighet och kondition. Efter föreläsningen erbjöds alla att pröva på ett pass under ledning av en instruktör från Stockholms Vattengymnastik. Ett mycket uppskattat inslag.

Annika Hässler, ordförande Reumatikerdistriktet i Stockholms län

• 4 år sedan Permalänk

Bra jobbat! Elin sjukgymnast / Reumatikerförbundets träningsblogg

• 3 år sedan Permalänk

Tack Elin, och tack för inspirationen!