”Kroniska smärtproblem i leder och muskler – en samhällsutmaning både ekonomiskt och praktiskt – Föreläsare Ralph Nisell”

Datum: 27 november

Tid: kl. 16:00-17:00

Plats: Sandlersalen, ABF-huset, Sveavägen 41

Ralph Nisell är reumatolog och jobbar sedan många år på Karolinska Universitetssjukhuset. Han har sysslat med yrkesmedicin och är numera överläkare på reumatologkliniken och dessutom ordförande i Svensk Reumatologisk Förening.

Anmälningar görs till kansliet på telefon: 08-30 42 00 eller epost:

Alla föreläsningar och aktiviteter är gratis för medlemmar i Reumatikerförbundet och kostar 100 kronor i avgift för icke-medlemmar. Att bli familjemedlem kostar 100 kronor.