Internationella SLE-dagen den 10 maj

Den 10 maj är det internationella SLE-dagen. Reumatikerförbundet kommer att ha en föreläsning om SLE med professor Roland van Vollenhofen på Nordic Sea hotel vid Centralen i Stockholm. Den börjar klockan 18.00 och kommer att direktsändas på Reumatikerförbundets webb. Föreläsningen
sker i samarbete med GlaxoSmithKline AB.

BildInternationella SLE-dagen

Den 10 maj är det internationella SLE-dagen. Reumatikerförbundet kommer att ha en föreläsning om SLE med professor Roland van Vollenhofen på Nordic Sea hotel vid Centralen i Stockholm. Den börjar klockan 18.00 och kommer att direktsändas på Reumatikerförbundets webb. Föreläsningen
sker i samarbete med GlaxoSmithKline AB.

Tips!
Det finns ett nätverk för människor med SLE. Nätverket välkomnar alla att delta i en manifestation på Mynttorget (länk till karta) i Stockholm mellan klockan 15.30 - 17.30, alltså före föreläsningen. Ta gärna på dig något lila hälsar initiativtagarna.

Länkar på engelska
Vi samarbetar om SLE med systerorgansiationer i andra länder.
Länk till SLE i Europa.
Länk till Internationella SLE-dagen.

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.