Inbjudan till föreläsning hos Personskadeförbundet RTP-S

Inspiration och värme för kropp och själ

Följ med på en rullande livsresa med Karin Delén. Om att allt är möjligt, bara mer eller mindre svårt. Karin berättar om hur man trots assistans och funktionsnedsättning kan leva ett fullt liv med arbete, kärlek och vänner. Precis som vilken annan människa som helst.

Efter att Karin har värmt oss i själen med en inspirerande föreläsning, som tar ca 90 minuter, bjuder vi på en vårsoppa som även ska värma våra kroppar!

FÖRELÄSARE

Karin Delén förklarar sig själv med följande ord; CP-skadad, jurist, projektledare, dansare & flickvän men framför allt människa. Karin är verksam som projektledare på NÄRA AB.

TID

6 april kl 16.00 - 19.00

PLATS

Stockholms läns distrikt i Personskadeförbundet RTP, RTP-S,

Kavallerivägen 24, Rissne torg, Sundbyberg

KOMMUNIKATIONER

Buss: Hållplats Rissne med Buss 118, 155, 157, 504 och 512.

Tunnelbana: Rissne med Linje 10 Hjulsta - Kungsträdgården.

Pendeltåg: Sundbybergs station med Linje 35 Nynäshamn - Bålsta. Byt till T-bana mot Hjulsta station Rissne.

Parkering: Finns längs Kavallerivägen och utanför Hemköp finnas 2 st anpassade parkeringar.

ANMÄLAN

Senast måndag den 3 april till 08-545 622 60 eller