barn springer på en äng

Föreläsning - barnreumatism 0-6år

Nu startar vi upp verksamhet för barn mellan 0-6 år med barnreumatism och deras föräldrar inom Stockholms län.
Välkommen på vår första aktivitet: ”Reumatism, ingen barnlek”
Föreläsning, frågestund och diskussionsgrupper

Söndag den 11 oktober, kl. 13.00 - 15.00

Lokal: Tanto Samlingslokal på Rosenlundsgatan 44 A (nära Södra station)
Föreläsare: Stefan Hagelberg, barnreumatolog, och Sara Röstlund, sjukgymnast, båda från Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Gratis inträde, man behöver inte vara medlem i Reumatikerförbundet.

Denna föreläsning vänder sig till föräldrar/vårdnadshavare med barn mellan 0-6 år som är bosatt i Stockholms län med omnejd.

För att säkra upp att du har en plats behöver du föranmäla till Reumatikerföreningen Stockholm:

Information om nästa träff kommer att delas ut under föreläsning. Men boka redan nu in den 11 november, kl. 12.00 – 14.00 i din kalender. Nästa träff kommer vara en träff för både barn och vuxna.

Varmt välkomna önskar Reumatikerföreningarna i Stockholm, Järfälla/Upplands Bro, Södertälje och Nacka/Värmdö.