Förbundsstämman 2015

Förbundsstämman hölls i år i Stockholm på Friends hotell. En mycket bra stämma med tillbakablick på historien men också med stort fokus på framtiden.

Vi fick en fantastisk föreläsning på fredagen av Claes Schmidt/Sara Lund vilken var både tankeväckande, rolig och inspirerande.

Under lördagen hölls stämmoförhandling där vi bland annat valde ny revisor, gick igenom motioner mm.

Söndagen ägnades helt åt framtiden och vad vi ser som viktigt att jobba med inför framtiden men också hur vi kommer se ut. Intressanta föreläsningar varvades med grupparbeten innan stämman avslutades på söndageftermiddagen.