Stockholmsdelegaterna jobbade länge fredag kväll

Förbundsstämman 2014

Årets förbundsstämma avhölls i Borås 30 maj - 1 juni.

En stämma med mycket bra stämning, många bra motioner, diskussioner och beslut. Älvsborgs distrikt som stod som värdar firade också sin 40-årsdag och detta firades med jubileumsmiddag på lördag kväll.

Stockholmsdistriktet gav i gåva på 40-årsdagen en donation till Reumatikerfonden i Älvsborgsdistriktets namn. Ritva Elg överlämnade gåvan tillsammans med ett fint kort med Stockholmsmotiv samt choklad.

Vi fick under söndagen även höra på intressant föreläsning av årets pristagare av Reumatikerförbundets vårdforskningspris Ingrid Larsson. Hon har skrivit en avhandling om hur reumatologisk vård kan bli bättre utifrån ett personcentrerat perspektiv.