Möjlighetsdagen 15 september

Välkommen till Möjlighetsdagen 2017 

15 september 

Möjligheterna för din hälsa. För dig med funktionsnedsättning. 

GRATIS! 

Immanuelkyrkan, Kungstensgatan 17, t-bana Rådmansgatan 

Program: 

10:00-10:45 Journal via nätet
Eva Pilsäter Faxner, primärvårdschef Stockholm läns sjukvårdsområde och specialist i allmänmedicin. Hon leder inom sitt uppdrag Värdelyftet Primärvård. I Värdelyftet ingår strukturerat förbättringsarbete kring kroniska sjukdomar och patientbehov inklusive erbjudande kring ökad patientmedverkan och digitalisering.

11:00-11:45 Kloka Listan - läkemedelsval av oberoende experter
Marie-Louise Ovesjö, överläkare, med. dr, och ledamot i  Stockholms läns läkemedelskommitté.

11:45-13:00 Lunch - Deltagare bjuds på en lättare lunch!

13:00-13:45 Hitta bra resurser inom funktionshinderområdet
Pia Jakobsson, socionom berättar om Habilitering & Hälsa i Stockholms läns landsting, Forum Funktionshinder och funktionshindersguiden.se Funktionhindersguiden är en webbplats som ger information om stöd och service till personer med funktionsnedsättning.

14:00- 15:00 Försäkringskassans Tandvårdsstöd – En möjlighet för den med funktionsnedsättning – Hur ser alternativen ut?
Eva Lindstén, leg. Tandhygienist har lång erfarenhet av såväl offentlig som privat tandvård, bland annat som chef för en lokal Folktandvård och som egenföretagare inom privat tandvård. Hon har stor kunskap om de olika tandvårdsstöden som finns att tillgå och det praktiska för att erhålla dem.

 

Begränsat antal platser! | Anmälan: mojlighetsdagen@gmail.com

Möjlighetsdagen arrangeras för 4:e året i rad och är ett gemensamt arrangemang av: Rehab Station Stockholm, Personskadeförbundet RTP-S, DHR Stockholms läns distrikt, Neuroförbundet Stockholms län, Reumatikerdistriktet i Stockholms län och BOSSE - Råd, Stöd & Kunskapscenter.


0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.